A KFT következő nagy alakítása

Vágólapra másolva!
A Budapest Körcsarnokban október 20-án újra együtt lép színpadra Bornai Tibor, Laár András, II. Lengyelfi Miklós és Márton Adrás, azaz a KFT együttes. A koncerten húszéves pályafutásuk legjobb dalait adják elő.
Vágólapra másolva!

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb hazai zenekara, a KFT húsz évvel ezelőtt tűnt fel "Bábu vagy" című dalával a Táncdalfesztiválon. Annak pedig tíz éve, hogy a zenekar felfüggesztette "rendes" működését, "A nagy alakítás" című album megjelenése után. A KFT legutolsó nagyszabású megmozdulása 1996. október 12-én a "Bál az Interneten" koncert volt. A zenekar eddigi utolsó albuma az 1999-es "Éljen a szerelem!" már Laár András nélkül, Mohai Tamással készült.

Időközben Mohai kivált, "Náti" pedig visszatért a zenekarba. Az eredeti felállású társaság október 20-án Budapesten, a Körcsarnokban lép ismét a közönség elé. A koncert különlegessége lesz, hogy nem előzenekar nyitja az estét, hanem Herendi Gábor reklámszakmában játszódó játékfilmjének előzetesét vetítik le, annak okán, hogy a filmben elhangzik a KFT legnagyobb slágere, az Afrika. A zenekar vendéget is hívott: Dolák-Saly Róbertet, aki ezúttal nem Boborjánként szerepel, hanem tőle manapság ritkán hallható dalokat játszik.

A koncerthez időzítve újra megjelenik - CD-n és kazettán - "A nagy alakítás" című KFT-album, amelyhez annak idején csak kis példányszámban, bakeliten férhettek hozzá a rajongók. A régi-új hanganyagokat október 16-án délután 17 órakor dedikálja a zenekar a Rákóczi úti Fókusz Könyváruházban. Ezzel párhuzamosan Bornai Tibor "A morfondírozás határai" című, Nagy Bandó András által illusztrált kötetét is dedikáltathatják az érdeklődők.

Ajánlat:

A KFT honlapja