Madonna egy rémült kismacska az ágyban

Vágólapra másolva!
Újabb Madonna-életrajz jelenik meg. Az egyik fő kérdés, hogy ki mindenki fordult meg az énekesnő ágyában, aki sokak szerint csak egy rémült kismacska.
Vágólapra másolva!

Az azóta repülőszerencsétlencségben meghalt ifjabb John F. Kennedy, Michael Jackson, Warren Beatty, Vanilla Ice, a rapper - ugyan kit nem próbált még ki Madonna az ágyban? Erre a fontos kérdésre kíván választ adni a 43 éves szupertsztár szigorúan nem hivatalos életrajzírója, a brit Andrew Morton, aki a jövő héten dobja piacra a "Material Girl" című kötetét.

Andrew Mortonról anyit feltétlenül érdemes tudni, hogy 1992-ben Diana hercegnőről publikált könyve robbantotta szét azt a mítoszt, amely szerint a hercegné tündérmesébe illő házasságban élt Károly herceggel.

Novemer 1-jén a People magazin tett közzé részleteket a piacra készülő könyvől és azokból kiderül: Madonna egy ódivatú katolikus lány, akinek leghőbb vágya volt a férjhezmenetel. Madonna - mondja Morton - kétséágbeesetten keresi a szerelmet, és rendszerint olyan férfiakkal került kapcsolatba, akik túlságosan féltek tőle, túlságosan is őszinték és egyenesek, illetve túlságosan közömbösek maradtak az afféle hírek iránt, amelyek Madonna ellenállhatatlanságáról szóltak. Andrew Morton szerint viszont Madonna a férfiak nagyon is bizonytalan manipulátora - s ami pedig a hálószobát illeti, a díva inkább rémült kismacska, semmint ragadozó nősténytigris az ágyban.

Vanilla Ice, a rapper kiadott néhány részletet Madonnával rövid ideig tartó, 1991-es viszonyáról: "nagyon romantikus típus, nem az a korbácsolós-láncos fajta". Igaz, Madonna flörtölt Michael Jacksonnal, viszonya volt Warren Beatty-vel, de például Lourdes lányának apja, Carlos Leon, vagy Jim Albright, a volt testőr az ismeretlenek közé tartozott. "Madonna rossz helyen és rossz időpontban rengeteg időt pocsékolt el, hogy szerelmet találjon" - mondta Andrew Morton.

A szerző legalább 70 volt Madonna-kapcsolatot térképezett fel. Szemelvények: "John F. Kennedy jr. túl ideges volt ahhoz, hogy szexuálisan bekattanjon; Michel Jacksonnal sem történ semmi, mert Jackson túl sokat vihogott; Beattyval azért feküdt le, hogy saját magának csapjon reklámot; két nővel is összebújt - és Albright - a volt testőr - elmondta: Madonna soha életében nem volt hűséges egyetlen kapcsolatához sem. Madonna egyetlen egy emberhez hűséges - saját magához".

Az énekesnő korábban megpróbálta megakadályozni Morton könyvének megjelentetését, de hiába. Persze nem valószínű, hogy aggódna jó híre elvesztésén, amely más sokkal nagyobb "viharokat" is átvészelt karrierje során, és amely az ő státusában már kikezdhetetlen. Madonnát nemrég a legjobban kereső brit nőnek kiáltották ki (férje, Guy Ritchie révén brit állampolgár is): tavaly 30 millió fontot tehetett a családi kasszába, többet mint JK Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője (24,8 millió) és a királynő (15,2 millió). Bankszámláját hamarosan tovább gyarapítja: november 13-án jelenik meg Greatest Hits Volume 2 című lemeze, amely az elmúlt 10 év legnagyobb Madonna-slágereit gyűjti össze.

Ajánlat:

Madonna a hálón