Szexvideo Madonnáról és Vanilla Ice-ról

Vágólapra másolva!
Vanilla Ice, az 1990-ben híressé vált rapper elképzelhetőnek tartja, hogy létezik egy róla és Madonnáról készült videofelvétel, amelyen éppen szeretkeznek.
Vágólapra másolva!

"Nagyon is elképzelhető, hogy létezik ilyen szexvideo" - nyiltakozta Vanilla Ice a Launch.com internetes magazinnak. Azt is hozzátette, nagyon bánja, hogy szerepelt Madonna Sex című botránykönyvében, melyben az énekesnő szexuális fantáziáit tárja az olvasók elé. "Egyáltalán nem akartam része lenni ennek az egésznek, azt hittem, ez is csak egy fotó lesz valamelyik újságba. Ráadásul, szerintem, a könyv nem is igazán Madonna ötlete volt. Amikor belenéztem, és megnéztem a képeket egyből ezt gondoltam, ő ugyanis egyáltalán nem ilyen lotyó."

Vanilla Ice 1990-ben járt Madonnával, közvetlen azután, hogy az Ice Ice Baby című számmal ismertté vált. A kapcsolat nyolc hónapig tartott. A rapper, aki azóta két további albumot jelentetett meg, de nem tudta megismételni az Ice Ice Baby világsikerét, korábban már azt állította, hogy a fotózás során ő nadrágot viselt, csak ez a képen nem látszik, ezért olyan, mintha ő is meztelen lenne.

A híres párokról készült intim videófelvételek sorát Pamela Anderson és Tommy Lee, a Mötley Crüe dobosának nagy vihart kavart filmje nyitotta. Ezt követte a Mötley Crüe énekese, Vince Neil és a pornósztár Janine home video-ja. Állítólag Jennifer Lopezről is létezik egy ilyen videó, amely a rettegett rapmogul Suge Knight birtokában van.

Ajánlat:

Vanilla Ice Fan Club

Képek Madonna Sex-könyvéből