4600 nőt csábított el

Nemrég  megjelent önéletrajzi könyvében Gene Simmons, a Kiss basszusgitárosa azt állítja, nem kevesebb, mint 4600 nővel feküdt le turnéik során.

A most 52 éves szupersztár mindent elmond magáról most megjelent Csók és smink (Kiss and Make-Up) című könyvében. Nos, az biztos, hogy sokan meg fognak lepődni, és nem kevés rajongó ki is ábrándul majd az eleddig démonnak hitt zenészből.

Mert milyen is a fenevad smink nélkül? Saját bevallása szerint kenyérre lehet kenni, még életében be nem rúgott, és a kábítószereket sem próbálta. "Soha nem fecsérelném az időmet olyanokra, akik isznak és cigiznek" - mondja.

A szaftos jelenetekre vágyókat persze bőven kárpótolják a Kiss-turnékról írott részek, melyek bizony nem szűkölködnek szexjelenetekben. A hatalmas nyelvéről közismert zenész azt írja, több mint 4600 nőt csábított el, míg úton voltak, előfordult, hogy egy nap három rajongót is ágyába cipelt. A basszusgitáros bizonyítani is tudja hőstetteit, mégpedig Polaroid képekkel. A trófeákat tartalmazó albumok nem kis népszerűségnek örvendtek az együttes körében, a könyvben azonban nincsenek belőle részletek. Gene itt vall először Cherhez és Diana Rosshoz fűződő romantikus érzelmeiről is.

Persze nem csak szexről szól a könyv, bőven szó esik azokról az időkről, amikor Gene Simmonst még Chaim Witznek hívták, rabbinak készült, tanított egy középiskolában, és szegény volt, mint a templom egere.

Ajánlat:

A KISS hivatalos oldala