Carey inkább egy disznóval lépne fel

Vágólapra másolva!
Mariah Carey veszekedésbe keveredett a Grammy-díj kiosztó szervezőivel, mondván, inkább lép fel egy disznóval, mintsem hogy Jennifer Lopezzel ossza meg a színpadot.
Vágólapra másolva!

A komoly presztízsű show szervezői először a temperamentumos Carey-t keresték meg, lépjen fel Lopezzel, ám Mariah Carey kategorikusan kijelentette: nincs az az isten, hogy ebbe beleegyezzen. "Inkább egy disznóval lépek fel" - dühöngött Mariah, akit tavaly idegösszeroppanással szállítottak kórházba. "Ez a duó soha nem fog létrejönni."

Úgy tűnik, az ellenszenv közel sem egyoldalú. Jennifer Lopez ugyanilyen hajlíthatatlan bizonyult az együttműködéssel kapcsolatban. Lopez kevésbé szókimondó, de legalább annyira határozott volt mondván: "Lehetetlen. Én egyedül dolgozom. Köszönöm, de nem kérek belőle."

A szópárbaj tavaly kezdődött a két énekesnő között, amikor Mariah egy interjúban szidalmazta Jennifer Lopezt. A Grammy egy bennfentese szerint ha Mariah és Jennifer egyszerre lépett volna színpadra, az lett volna az év legnagyobb zenei eseménye.

Korábban:

35 millió fontos végkielégítés Mariah Carey-nek
Iszlám tiltakozás Jennifer Lopez fotója miatt