Kylie nem kérkedik sikereivel

Kylie Minogue el van ragadtatva attól, hogy az utóbbi időben tarol a díjátadó ünnepségeken, de továbbra sem szívesen kérkedik a trófeáival.

Az ausztrál énekesnő akár három díjat is besöpörhet a februári British Award díjkiosztó ünnepségen. Kylie azonban nem hagyja, hogy mindez az elismerés a fejébe szálljon, mert, mint mondta: "Ebben a szakmában semmi sem biztos. A tegnapi diadal holnap talán már semmit sem jelent. Elég sok díjban részesültem már, de nem lobogtatom őket. Gyakran el kellett egy pillanatra gondolkodnom, hogy mit is jelentenek számomra ezek a trófeák."

Ez persze nem azt jelenti, hogy Kylie Minogue ne tudná értékelni a szerencséjét. Kylie már a nyolcvanas években megtapasztalta a sikert a Stock, Aitken, Waterman csapatával. Az énekesnő azonban a jelenlegi helyzetet jobban élvezi.

"A mostani sikeráradat izgalmasabb, mert mostanra már tényleg tudom, mennyire nehéz listavezető felvételt készíteni, vagy díjat nyerni, vagy a legtöbbet eladni ebből vagy abból. Nem vettem félvállról, de fogalmam sem volt, hogy ez ilyen nehéz, amíg meg nem tapasztaltam. Most már mindent értek, és ezért többre értékelem azoknak is a munkáját, akik a nyolcvanas évek végén velem dolgoztak" - mondja Kylie.

(WENN)