Dido Franciaországban is tarolt

Vágólapra másolva!
Dido, az angol popénekesnő nem csak szerzett két első helyet a francia NRJ zenei díjak átadásán, de mindenkit meghódított azzal, hogy francia nyelvű beszédben köszönte meg a megtiszteltetést.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban az [origo] is hírül adta, Dido Brit Awards "az év újonca" jelölését a bizottság végül is visszavonta. Az ugyanis valóban meglepő lett volna, hogy valakit két egymást követő évben is a nevezett díjért versenyeztetnek.

Úgy tűnik, ez cseppet sem zavarta a franciákat, az énekesnő ugyanis a legjobb album mellett a legjobb nemzetközi újonc kategóriában is első helyet kapott. Franciául elmondott köszönőbeszédét a díj-bejelentésnél is nagyobb üdvrivalgás fogadta.

A legjobb nemzetközi dal kategóriát Geri Halliwell nyerte It's Raining men című feldolgozásával. A Spice Girls egykori énekesnője szemmel láthatóan el volt ragadtatva, hogy maga mögé utasíthatta Michael Jacksont, Jennifer Lopezt és Madonnát is.

A díj átadásakor Geri elénekelte Calling című új dalát, no meg az első helyezett számot.

A többi nyertes között ott volt a Destiny's Child, Michael Jackson és Jennifer Lopez is, de személyesen egyikőjük sem jelent meg a díjkiosztón. A műsort Britney Spears nyitotta meg az I'm Slave 4 you című számával, és fellépett Kylie Minogue is.