Kylie teste is csak illúzió

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue igencsak megdöbbentette férfi rajongótáborát, mikor azt állította, hogy a képeken látható teste vizuális manipuláció.
Vágólapra másolva!

Azt persze mindenki sejtette, hogy a magazinokban, klipekben látható anyajegy, pórusok és egyáltalán bármiféle hegek nélküli női testek nem állnak túlságosan közel a valósághoz. Az viszont, hogy az ábrázolt hölgyek tiltakozzanak ez ellen, az ugyancsak meglepő.

Kylie Minogue, a kistermetű énekesnő úgy véli, hogy a képeit digitálisan manipulálják, s nagyon szeretné, ha az életben is úgy nézne ki, mint a magazinok oldalain.

Így morgott: "Az egész tükrök és ragasztószalagok segítségével készült. Én is ugyanúgy megbámulom a magazinokban a nőket, mint bárki más, és titokban arra vágyom, hogy úgy nézzek ki, mint ők.

Mindig beugrom a trükknek, és úgy tekintek a képekre, mintha azok tényleg istennőket ábrázolnának, s közben elfelejtem, hogy mások rám is ugyanúgy rám csodálkoznak."

Persze nem csak az átmaszkírozás és a digitális javítgatás az egyetlen eszköz, amit az énekesnő imidzséért felelős szakemberek alkalmaznak. Kylie mindössze 152 cm magas, apró termete azonban nem tűnik ki sem a róla készített fotókon, sem a klipekben.

Táncosainak, partnereinek kiválasztásakor ugyanis kínosan ügyelnek arra, hogy nála legfeljebb kicsivel magasabbakkal szerepeljen együtt, s a jó szögből fényképezett alakról is nehéz megmondani annak valós magasságát.

Érdekes tény az is, hogy míg Kylie-ról közismert, hogy meglehetősen aprócska, a nála mindössze két centiméterrel magasabb Madonnával kapcsolatban jóval ritkábban alkalmazzák ezen jelzőt.

Előfordul persze, hogy a grafikusok túllőnek a célon. Egy ízben Mariah Carey teljes egyesült államokbeli turnéjának plakátjait zúzdába kellett küldeni, mivel az énekesnő hasított szoknyából kivillanó combja olyan hosszúnak tűnt, hogy az már nem vonzó, hanem nevetséges volt.