Scary kitálal a többi Spice-ról

Vágólapra másolva!
Mel B önéletrajzán dolgozik: a hírek szerint az énekesnő azt tervezi, lerántja a fátylat a Spice Girls végnapjai alatt folyt belső viszályokról. Ha minden igaz, az egykori Scary Spice könyve lesz a nemrég még hihetetlenül sikeres angol együttes koporsójába utolsóként bevert szög.
Vágólapra másolva!

Egy hírforrás így nyilatkozott a Daily Star című bulvárlapnak: "Biztos, hogy nagyot fog robbanni. A könyv őszintén beszél a Spice Girls-jelenségről és árnyoldalairól."

Ginger Spice, alias Geri Halliwell, aki annak idején elsőként lépett ki az együttesből, és Posh Spice, aki mostanra Victoria Beckhammé avanzsált, már megírták a maguk kis könyveit, amelyben szót ejtettek az együttes viharosabb időszakairól is. Scary Spice azonban hű marad nevéhez, kiadója azt mondja, messze az ő könyve a legszókimondóbb.

A Spice Girls összesen kilenc listavezető kislemezt adott ki Angliában, és két albumuk is az első helyig jutott. Eladott lemezeik példányszáma alapján ők a brit könnyűzene történetének legsikeresebb lányzenekara, s a hagyományosan erős mezőnyben ez bizony nem kis teljesítmény.

A tagok szólókarrierje azonban nem sikeredett ennyire fényesre. Mel B-vel kiadója, a Virgin felmondta szerződését, és legutóbbi kislemeze fogadtatása óta BAby Spice, vagyis Emma Bunton hasonló gondokkal néz szembe. We're not gonna sleep tonight című új száma ugyanis alig került be az angol 20-as slágerlistába.

Victoria Beckhamnek szintén nem jött össze eddig a nagy dobás, bár Mel C nagy sikert aratott. A hírek szerint ráadásul Victoria már most megyűlölte Mel B-t, mert az "tehénnek" nevezte az utóbbit, amiért nem mutatott kellő együttérzést iránta sikertelen szólókarrierje miatt.

Ha pedig szemtől szembe megengedte ezt magának, ki tudja mi jöhet a könyvben.

Korábban:

Geri Halliwell a színészetet választotta
Mel B-t lemeztelenítették
Münchenben nem kérnek Beckhamnéből