Tárgyalják James Brown szexperét

Tagadja az ellene felhozott szexuális zaklatás vádját James Brown, a soulzene legendás alakja. Az énekest egykori alkalmazottja jelentette fel, mondván, Brown azért bocsátotta el, mert nem volt hajlandó teljesíteni minden kívánságát.

A felperes, Lisa Agbalaya-Ross, aki hét évig dolgozott James Brown cégénél, 2 millió dollár kártérítést követelt bírósági úton egykori főnökétől jogtalan elbocsátás és szexuális zaklatás miatt. Agbalaya szerint 1999-től Brown szokásává vált, hogy az irodai helyiségekben marihuánás cigarettát szívott, és erőszakosan viselkedett. A nő azt állítja, hogy az énekes folyamatosan zaklatta őt és más nődolgozókat is az irodában.

A múlt héten kezdődött bírósági tárgyaláson Brown tagadta a felperes vádjait. "Senkihez nem értem egy ujjal sem. Különben is, soha nem tudnék megérinteni egy férjes asszonyt. Templomba járó ember vagyok" - mondta a bíróság előtt.

A 68 éves Brown és ügyvédje azt állítják, hogy Agbalaya-Ross csupán mérgében jelentette fel az énekest, amiért a cég megszüntette kaliforniai irodáját, ahol a felperes is dolgozott. A feljelentést egyszerűen gyors pénzszerzési akciónak titulálják.

James Brown az egyik legnagyobb R&B sztár. Harminckilenc éves pályafutása alatt egyedülálló módon 98-szor szerepelt a Billboard Top 40-én. Tizenhét dala lett első helyezett, ebben csak Stevie Wonder és Louis Jordan szárnyalta túl. 

Korábban:

Kétmillió dollárra perlik James Brownt

Ajánlat:

James Brown egyik rajongói oldala

Fórum:

No sex, please

CD-ajánló:

James Brown: Sex Machine