Harrison rejtélyes utolsó órái

Vágólapra másolva!
A Harrison életének utolsó órái körül támadt zűrzavar végül megoldódni látszik. Eddig ugyanis rendkívül ellentmondásos hírek keringtek arról, hol is halt meg az egykori Beatle. Az ügyben hivatalos nyomozást is elrendeltek, ugyanis a halotti bizonyítványon egy nem létező címet jelöltek meg az elhalálozás helyeként.
Vágólapra másolva!

Harrison tavaly novemberben hunyt el. Mint azt most Los Angeles állami nyomozóirodája közzétette, Harrison egy Hollywood Hills-i kúriában töltötte utolsó óráit. Az épület formálisan Courtney Love tulajdonában van, általában azonban vagy üres, vagy kiadják.

Legutoljára pont McCartney volt a bérlő, ő bocsátotta Harrison és családja rendelkezésére a kúriát.

A halotti anyakönyvi bizonylathoz Harrison barátja - talán attól való félelmében, hogy a rajongók a gyászolók nyugalmát megzavarják, és a házban majd ereklyékre vadásznak - hamis címet adott meg.

Egy Los Angeles-i ügyész azonban eljárást kezdeményezett az ügyben, mondván, a tudatosan hamisan megadott adat bűncselekmény.

Gavin de Becker, aki haláláig Harrison biztonsági főnöke volt, most javította a tévedést. Az ügyész úgy döntött, nem emel vádat, azonban leszögezte, a sztárok esetében sem követhetnek más gyakorlatot, mint bárki más esetében.