Britney cáfolja a szakítást

Vágólapra másolva!
Britney Spears Németországból, az MTV Europe adásában cáfolta meg a hét végén felröppent hír, mely szerint véget ért volna Justin Timberlake-kel való kapcsolata.
Vágólapra másolva!

A szakítás döbbenetes hírére sokan eljátszottak a gondolattal, hogy ki tölthetné be a az N'Syncből ismert Justin helyét Britney mellett. A popsztár Shaggy például rögtön kifejtette egy újságnak, hogy nagyon szívesen megvigasztalná a húszéves szőke énekesnőt. Egy angol fogadóirodánál pedig azonnal tippelni lehetett a énekesnő új barátját illetően. Az iroda listáján William herceg áll a legelső helyen: Britney és a trónörökös kapcsolatának esélye 6 az 1-hez. Őt követi Anson Mount, aki Britney partnere volt a nemrég bemutatott Crossroads című filmben. A brit tévés sztár, Gareth Gates 16 az 1-hez, a kisebbik herceg, Harry pedig 25 az 1-hez arányban esélyes Britney kezére a fogadóiroda összesítése szerint.

A felsoroltak azonban még várhatnak a sorukra, ugyanis Britney az MTV Europe németországi stúdiójából tudatta rajongóival, hogy a szakítás csupán kacsa, de az is, hogy hamarosan összeházasodnának Justinnal. Az azonban tény, hogy a két fiatal már eljegyezte egymást.

Britney és Justin két éve él szorosabb kapcsolatban, de barátságuk 1993-ban kezdődött, amikor együtt szerepeltek a Micky Mouse Club című televíziós gyerekműsorban.

Korábban:
Milliók álma, Britney Spears újra egyedül
Britney szerint Justin a csókkirály
Britney-t és Justint rajtakapták az ágyban

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Britney albumaival