Grohl jegeli a Foo Fighterst

Vágólapra másolva!
David Grohl, a Foo Fighters énekes-gitárosa úgy döntött, hosszabb időre pihenteti az általa alapított együttest, hogy teljes erejével a Queens of the Stone Age-re koncentrálhasson, ahol még tavaly kezdett dobolni.
Vágólapra másolva!

Az egész csak egy haveri meghívással kezdődött -"gyere, testvér, zenéljünk egyet"- így a QOTSA basszusgitárosa -, s most Grohl az új Foo Fighters-lemez megjelenését is csúsztatja.

A Nirvana volt dobosa még tavaly fogadta el a felkérést a dél-kaliforniai együttes Songs for the Deaf című új albumán való közreműködésre. Akkor még úgy volt, csak néhány szám erejéig száll be dobolni. Azonban úgy tűnik, Grohlnak igencsak hiányzott a nirvanás idők óta a vad dobolás, hiszen végül egy kivételével az összes számot ő játszotta fel a lemezre.

Az már biztos, hogy április végén a Coachella Valley Fesztiválon, ahol mindkét együttes fellép, Grohl énekelni, gitározni és dobolni is fog, vagyis a Foo Fightersben és a QOTSA-ban is kamatoztatja tehetségét.

Az már korántsem annyira bizonyos, mikor indul koncertezni a Queens of the Stone Age. Feltehetően a nyár folyamán és feltehetően Grohl segédletével, de még nem döntöttek az időpontokról.

Az új Foo Fighters-anyag megjelenése pedig teljesen ismeretlen időpontra tolódott.

Könnyen lehet, hogy annak ellenére, hogy odáig jutott, hogy már a téli olimpia gáláján is felléphetett, Grohlnak elege lett a Foo Fightersből.


Korábban:
Márciusban új Foo Fighters-szám
Kiadják Cobain naplóját

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Nirvana albumaival!