Vágólapra másolva!
Lehet a Destiny's Child minden idők legsikeresebb lánycsapata, énekelhetnek ők lelkesen a független nőkről, Beyonce Knowles, a csapat arca mégis azt mondja, eleped egy belevaló párért.
Vágólapra másolva!

"Minél sikeresebb leszek, annál inkább vágyom egy barátra" - mondta el az éppen húszéves Beyonce a W magazin riporterének. " Persze ez elég nehéz. Mégis, hol ismerkedjek? Talán egy díjátadón? Vagy egy koncertturnén?"

Knowles azt is elárulta, néha klubokba, bárokba járnak az R&B trió másik két tagjával, Kelly Rowlanddal és Michelle Williamsszel, ahogy az tisztességes fiatalokhoz illik. A szombat esték azonban sokkal gyakrabban végződnek abszurd jelenetekkel, mint a jól ismert ismerkedős helyzetekkel.

"Aztán csak üldögélünk ott, és minden bizonnyal elég lehangoltnak látszunk. Olyannyira boldogtalan és unalmas látványt nyújtunk, hogy soha senki nem akar odajönni hozzánk. És mivel ott vannak a biztonságiak, mondjuk, ha akarna, se jutna a közelünkbe.

"Persze, mondhatnám a testőrnek, hogy jól van, idejöhet hozzám, de nem akarom senkinek sem azt mondani, hogy, rendben, te beszélhetsz velem. Annyira erőltetett, mintha kiválasztanám magamnak, hogy akkor te gyere és ismerkedj velem. Ez így agyoncsap mindent."


Korábban:
Alicia Keys megdicsőülése a Grammyn
Papírforma szerint zajlott a Brit Awards díjátadója

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Destiny's Child albumaival!