A feloszlás küszöbén az Aerosmith

Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbbé válik, hogy feloszlik a kevés, még aktív nagy veterán rockegyüttes egyike, a bostoni eredetű Aerosmith, a tagok ugyanis egyre kevésbé férnek meg egymással.
Vágólapra másolva!

A legendás rockzenekar, melynek tiszteletére az MTV a múlt hónapban ICON-partit rendezett, állítólag már jó ideje konfliktusokkal küszködik.

"Állandóan veszekednének - csak az gátolja meg őket, hogy alig állnak szóba egymással" - nyilatkozta a Mirrornak egy, az együtteshez közeli forrás.

A problémák jelentős részét a zenekar frontembere, Steven Tyler okozza, akinek rigolyáit és autokratisztikus irányítani vágyását társai egyre kevésbé tudják elviselni.

Az együttes szóvivője természetesen hevesen cáfolja a pletykákat, s arra hivatkozik, hogy az Aerosmith ezen a nyáron is turnézik. Elgondolkodtató persze, hogy amennyiben a pletyka valóban csak pletyka volna, egy legyintés is bőven elég lenne.

Mint a szóvivő kijelentette: "Olyanok egymás között, mint a testvérek. Már 30 éve együtt vannak." Amikor pedig a tagok közötti viszályokról kérdezték, csak ennyit fűzött hozzá: "Mint mondtam, olyanok, mint a testvérek. Legyen elég annyi, hogy nincs szó feloszlásról."


Korábban:

Steven Tyler is űrutazásra készül

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
az Aerosmith albumaival!