Vágólapra másolva!
A showbiznisz újabb mítosza ért véget, mikor is a magát a világ egyik legfittebb nőjének beállító Geri Halliwell bevallotta, hogy valójában bulímiás.
Vágólapra másolva!

Geri a Spice Girls-idők óta csaknem tizenöt kilót fogyott. Amúgy is jelentős vagyona mellé újabb milliókat keresett fitnesz-kazettáival, egészséges életmódról tartott előadásaival, kozmetikumok reklámozásával. Ehhez persze nélkülözhetetlen volt az imidzs, miszerint ő az ideális megtestesítője a fitnesz-életformának, aki tökéletes kontroll alatt tartja testét.

Az énekesnő április végén, éppen moszkvai, jógaoktató-filmjét propagáló útját követően bejelentkezett a Cottonwood rehabilitációs központba. Az őt mindenhová követő újságírók kérdésére akkor még azt felelte, csak az egyik barátját látogatta meg.

A 29 éves énekesnő most elmondta az igazságot, miszerint csodás módon leadott kilóit nem a jól beállított diétának és a rendszeres testmozgásnak, hanem az önhánytatásnak és a gyakori koplalásnak köszönheti.

Betegségéről először egy barátjának mesélt. "Szörnyűséges volt. Egész karriert épített arra, hogy ő a showbizinisz legfittebb nője - és most ez derül ki róla. Mint az összes többi híresség, ő is próbálta megőrizni az alakját és ő is nagyon furcsa kapcsolatba került az étellel.

Végül azt tanácsolták neki, hogy kérjen külső segítséget. Az irányítás még nem csúszott ki teljesen a kezei közül, de úgy érezte, sokat tanulhatna a központ szakembereitől. Geri rájött, hogy veszélyes terepen mozog," - mondta el az ismerős egy brit bulvárlapnak.