Madonna a West Enden debütált

Vágólapra másolva!
Vegyes volt Madonna debütáló előadásának fogadtatása a West Enden. A Wyndhams Színházban május 13-án játszott Up For Grabs című darab az énekesnő fanatikus rajongóit is megosztotta.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPA
Madonna távozik a színházból

A sajtó képviselőit sem engedték be a nézőtérre, de a kevés szerencsés jegybirtokos, aki végül láthatta Madonnát a színpadon, nem rejtette véka alá véleményét, amikor a BBC tudósítói megkérdezték őket.

Elmondásuk szerint a sztár eleinte nagyon ideges volt, s ez igencsak meg is látszott, amikor azonban végre elkezdett odafigyelni, játéka sokkal élvezhetőbb lett.

Madonna 2000 decembere óta él a brit fővárosban, és már régóta vágyott arra, hogy ott színdarabban szerepelhessen. Nyilatkozatai alapján az év elején több színház vezetőjével is tárgyalt arról, hol lépjen színpadra az Átverések főszerepében. A darab jogait már régóta birtokolja, és mint elmondta, most érezte elérkezettnek az időt a felhasználásra.

Hosszas megbeszélések után végül az Up For Grabs című előadás központi szerepében láthatja a közönség.

Az Up For Grabs David Williamson ausztrál drámaíró darabja, hazájában már jó ideje hatalmas sikerrel játsszák, sorra eladási rekordokat döntöget.

Madonna itt műkereskedőt alakít, aki barátait is megpróbálja manipulálni, mikor egy Jackson Pollock-festmény a piacra kerül.

A sztár szereplése a darabban - ahogy az lenni szokott - egyszerre áldás és átok. Kétségtelen, hogy a sajtó hatalmas figyelmet szentel az Up For Grabsnek, Madonna hóbortjai azonban sok fejfájást okoztak a londoni színház vezetőinek.

Madonna menedzsmentjének kérésére a délutáni előadásokat kénytelenek voltak lefújni, s végül a premiert is el kellett halasztani. A sztár extrém kérései közé tartozott a külön wc és az egyedül őt kiszolgáló személyzet.

A show hivatalosan május 23-án indul, és az első megállapodások szerint tíz hétig fut majd.

Madonna persze nem az egyetlen sztár, aki a patinás londoni színházi negyedben, a West Enden próbálkozik. A nézők figyelméért többek között barátjával, Gwyneth Paltrow-val is meg kell küzdenie.

A West Enden rajtuk kívül fellépett már az Egyesült Államok több nagynevű filmszínésze is, így Kevin Spacey és Nicole Kidman is.

Korábban:
Madonna a Bond-film helyett a Britannicában
Madonna pszichiátert játszik
Madonna kastélyra vágyik

Fórum:
Mi leszel, ha nagy leszel? Madonna gyereke!

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Madonna albumaival!