A Fugees producere a börtönből irányít

Vágólapra másolva!
A Fugees egykori producere, John Forté legújabb lemezéhez kapcsolódó interjúkat levélben adja - cellájában ugyanis nincs telefon. A kokainbirtoklásért elítélt férfi jelenleg börtönbüntetését tölti Pennsylvaniában.
Vágólapra másolva!

A zenész második albuma, mely I, John címmel nemrégiben jelent meg, nem csak azt mutatja meg, hogy Forté továbbra is részt vesz a zenei életben, de betekintést enged börtönbeli tapasztalataiba és élményeibe. A lemez nagy részben a 2001-es letartóztatását követő eseményekről és belső küzdelmeiről szól.

"Hit nélkül egész világom kifordult volna tengelyéből. Személyes küszködéseim és harcom megnyitották előttem a remény ajtaját. Ezért hálás vagyok. Szellemileg soha nem voltam szabadabb, mint most. Jól érzem magam a bőrömben" - mondta Forté börtönéletéről.

A producer a pennsylvaniai Lorreto Szövetségi Büntetőintézet egyetlen Grammy-díjas elítéltje. A férfi 14 éves fegyházbüntetését tölti, ugyanis mintegy 15 kiló folyékony kokaint találtak nála.

A 27 éves Forté azt állítja, egyáltalán nem akadályozza az a tény, hogy börtönben van, ettől még rendkívül sikeres lehet a lemez. "Láttam dolgokat idebent, több lettem. De utam nem végződik itt."


Korábban:
Jótékony Lauryn
Popsztárokat versenyeztet a tv2 és az RTL Klub

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
a Fugees albumaival!