Ausztrál szőkék együtt a csúcsra

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue a Somethin' Stupid kapcsán felfigyelt Nicole Kidman hangjára, és már akkor elhatározta, duettet fog énekelni honfitársával. Brit sajtóértesülések szerint a terv legjobb úton halad a megvalósulás felé, s a két ausztrál szépség karácsonyra el is készíti közös számát.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPANicole Kidmant színészként már régóta ismerhetjük, énekesnőként a pop világában azonban csak tavaly mutatkozott be Robbie Williams oldalán a Somethin' Stupid ki tudja hányadik feldolgozásában. Mint mondta, a duett sikere őt magát is meglepte, s a jelek szerint hatása is túlmutat az egy karácsonyra szóló sikeren.

Kylie Minogue, aki egyébként szintén énekelt már együtt a brit popzene ügyeletes fenegyerekével, Robbie Williamsszel, felfigyelt ugyanis szintén ausztrál származású honfitársnője hangjára. Már akkor sem titkolta szándékát, miszerint szívesen felvenne vele egy dalt, s most barátaiknak és részint a sajtónak is mindketten megerősítették a hírt: karácsonyra közös számot készítenek el.

A brit News of the World értesülései szerint a könnyen kínálkozó lehetőség helyett, hogy elővegyenek, leporoljanak és közösen előadjanak egy már-már elfeledett régi slágert, Kylie új dalt ír a nagy alkalomra. A dal sikere előre megjósolható: mindketten népszerűek, híresek és gyönyörűek.