Lenny Kravitz roncsokban töltötte éjszakáit

A sztár 15 éves korában elköltözött a szülői házból, és ott aludt, ahol éppen az este érte, előfordult, hogy egy kocsiban töltötte az éjszakát.

Fotó: EPALenny Kravitz pályafutásának kezdetén sok mindenben hiányt szenvedett, de szerinte mindez hozzájárult ahhoz, hogy művészileg továbbfejlődhessen. 15 éves korában elköltözött otthonról, s útja a sztárságig bizony nem volt egyenes.

"Izgalmas volt. Mindenféle körülmények között laktam már, ott aludtam, ahol ágyat találtam, de aludtam például kocsiban is. Volt egy hely a Santa Monica Boulevard-on, ahol napi 4.99-ért lehetett kocsit kölcsönözni. A kocsik nagyon lepukkantak voltak, de fel tudtam tekerni az ablakokat, hátradöntöttem az ülést és az volt az ágyam. Néha, a környéktől függően persze, előfordult, hogy nyitott szemmel kellett aludni. Reggel, ha a zsaruk meglátták, hogy ott parkolok, bekopogtak az ablakon és szóltak, hogy tűnjek már el, de általában jó fejek voltak. Nagyra értékelem azt a korszakomat."

Romantikus volt, úgy éltem, ahogy egy igazi mûvész. Nem volt pénzem, fogalmam sem volt, mit hoz a holnap, mit csinálok majd vagy hol fogok enni, de mindez egyáltalán nem is számított, egy volt a lényeg: jó zenét csináljak" - emlékszik vissza a kezdetekre Lenny Kravitz.

A kezdeti nyomornak persze hamar vége szakadt, Kravitz már debütáló Let Love Rule albumával is hatalmas sikereket ért el, hála az MTV-nek.


Korábban:

Interneten a popsztárok szexuális teljesítménye

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Lenny Kravitz albumaival!