Vágólapra másolva!
Christina Aguilera rajongóit figyelmeztetik az amerikai bulvárlapok: ha jót akarnak, ne fogjanak kezet a szőke szépséggel, ugyanis a higiéniás szokásai igencsak elmaradnak a kívánatosnak mondhatótól.
Vágólapra másolva!

Christina ugyanis nem szokott kezet mosni vécéhasználat után. Több felkapott hollywoodi klub alkalmazottai is arról panaszkodnak, hogy az énekesnő nem éppen kényes a személyes higiéniájára, amikor szórakozni jár. A Belly nevű felkapott szórakozóhely pincére elmondta, hogy többször is megfigyelte, hogy Aguilera nem pazarol időt a kézmosásra, ha sor áll a mosdóban. Egy ízben az is előfordult, hogy a sztár egy ilyen kitérő után jóízűen ette tovább kézzel a tintahalat. Ami szerinte ennél is rosszabb, hogy ezután az őt üdvözölni siető rajongókkal is kezet fogott.

A CLUB AD, Christina egy másik törzshelyének alkalmazottja arról számolt be, hogy a sztár szokásai az ő bárjukban sem higiénikusabbak. Mint mondta, bőven volt ideje, hogy megfigyelje, és bizony Christina általában még csak vizet sem fröcskölt a kezére mielőtt kijött volna a vécéből.


Korábban:
Robbie Williams Aguilerát is becserkészte

Ajánlat:
Christina Aguilera hivatalos oldala

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Christina Aguilera