Nem vállalta Jacko műtétjét plasztikai sebésze

Vágólapra másolva!
A kaliforniai plasztikai sebész, a "Doc Hollywood"-ként emlegetett Steven Hoefflin, nemrég egy Barcelonában megrendezett nemzetközi plasztikai sebészet konferencián elmondta, hogy Michael Jackson-tól megtagadta a negyedik műtétet.
Vágólapra másolva!

Hölgyfórum

Hoefflin nem műti meg Jackót

Hoefflin háromszor műtötte meg a popkirályt, először 1975-ben, nem sokkal azelőtt, hogy megjelent az énekes első szólólemeze, és utoljára 1998-ban. Az orvos elhatárolódik az énekes jelenlegi külsejétől, hiszen ő a negyedik operációt, melyet Michael Jackson egy másik sebészre bízott, nem vállalta el.

A 44 éves sztár nem hallgatott Hoefflin tanácsára, aki figyelmeztette, hogy egy újabb műtét kockázatos lenne, rontana külsején. Michael Jackson természetellenesen sápadt, fehér bőrszínét az énekes betegségnek tulajdonítja, de valójában a sok műtét a felelős a bőrén észrevehető drasztikus elváltozásoknak. A specialista szerint Michael Jackson is azon betegek közé tartozik, akik képtelenek megbékélni saját magukkal, akik téveszméket táplálnak testükkel kapcsolatban, melyek mindig újabb és újabb műtétre ösztönzi őket.