Botrányt kavar George Michael új klipje

Vágólapra másolva!
George Michael a héten megjelenő új klipje ismét botrányosra sikeredett: a felvételeken az énekes az angol miniszterelnök feleségével, Cherie Blairrel imitál szexuális aktust. Maga Tony Blair is megjelenik az animációs filmben, s az ő jelenetéből könnyen keveredhet politikai botrány is.
Vágólapra másolva!
Forrás: Universal Music

George az ágyban Cherie-vel...



Michael a Daily Mirrornak nyilatkozva elmondta, aggódik az Egyesült Államok és Nagy-Britannia között egyre szorosabbra fűződő viszony miatt. Szerinte ugyanis a két ország közeledése ahhoz vezetett, hogy mostanra a szigetország is veszélyes hely lett, s magával az amerikai külpolitikával sem ért egyet, amelyhez azonban automatikusan alkalmazkodik hazája is. Mint mondja, sírt, amikor hallotta a szeptember 11-i események hírét, de mélységesen lesújtotta a két ország hozzáállása a bosszúhoz.

Forrás: Universal Music

... és a Fehér Ház parkjában, amint rémülten szemléli az eseményeket



George Michaelt a Freeek klipjében pórázon vezetett nők miatt még csak hímsovinizmussal vádolták meg, az új videó azonban perek sokaságához is vezethet. A klip július másodikán mutatkozik be az MTV-n, július 10-én este nyolc órától a rajongók az MTV Europe honlapján rendezett chaten magát George-ot is kérdezhetik gondolatairól.