Vágólapra másolva!
Britney Spears jó pár kilót felszedett magára, mióta szakított egykori kedvesével, az 'N Sync-sztár Justin Timberlake-kel.
Vágólapra másolva!

Fotó: DPA A húszéves popsztár nemrégiben Vancouverben koncertezett, s a fellépésről készült képeken az énekesnő hasa előnytelenül nagynak tűnik. A súlygyarapodás a rajongóknak is szemet szúrt, s bizony nem tetszett nekik. A vancouveri koncert egyik nézője így nyilatkozott a Daily Enquirernek:

"Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire elhízott - mintha legalább hét kilót szedett volna föl magára. Amikor hátat fordított a közönségnek, a feneke óriási volt. Még én is kínosan éreztem magam."

Az énekesnő egyik barátja, aki részt vett a turnén, mindehhez ennyit fűzött hozzá: "Már négy éve ismerem Britneyt, és sose láttam még ennyire kikészülve. Szakítása Justinnal borzasztóan megviselte.

Pár héttel ezelőtt, mikor hazalátogatott Louisianába, az indulás előtt azt mondta, alig várja, hogy hazaérjen, előpakolja az édességeket és heverésszen a díványon. Azt is elárulta, hogy amikor még együtt járt Justinnal, sohase volt éhes, mert szerelme mindig tett valamit, hogy Britney boldognak érezze magát. A szakítással minden megváltozott, és egyfolytában enni akar."

Britney és Justin 1999-óta volt hivatalosan is egy pár, márciusi szakításuk eleinte még csak ideiglenesnek tűnt, ám többszöri próbálkozásra sem tudták feléleszteni. A kapcsolat minden egyes epizódjáról részletesen beszámolt a sajtó.

Korábban:
Britney is részt vett éttermének megnyitóján
Justin kibeszéli Britneyt
Milliók álma, Britney újra egyedül

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival !