Kylie meztelenül áll modellt egy albumhoz

Kylie Minogue a hírek szerint beleegyezett, hogy egy nemsokára megjelenő albumban aktfotók jelenjenek meg róla. A fotós a sztár egy régi barátnője lenne.

Fotó: DPA

Kylie - felöltözve is sokat láttat

A könyv szerzője és fényképésze az angol színésznő és amatőr fotóművész Lisa B., aki Hugh Grant barátnőjét alakította a Bridget Jones Naplójában. Kylie régóta jó viszonyban van a színésznővel és a felkérésre rövid habozás után igent mondott. A képek nem sokkal az után látnak napvilágot, hogy vetíteni kezdik azt a szintén sokat láttató mozireklámot, amelyben az ausztrál énekesnő az Agent Provocateur fehérneműket reklámozza.

A könyvben az o képei mellett láthatók lesznek Yasmin Le Bon modell, Flavio Briatore motorverseny-igazgató és Bruce Oldfield tervező meztelen fotói is.

Vélhetően a fotók persze nem fognak mindent megmutatni az aprócska énekesnőből. Az ausztrál szépségnek a közelmúltban 1,68 millió dollárt ajánlott a Playboy néhány exkluzív fotóért. Ő azonban elutasította az ajánlatot, mondván a  szexmagazinban szereplés nem az ő stílusa.

Korábban:
Kylie nem vetkőzik
Kylie teste is csak illúzió

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Kylie albumaival