Az *NSYNC énekese a Broadwayen debütál

Joey Fatone, az *NSYNC amerikai fiúcsapat oszlopos tagja a Rent című darabbal elkezdi a Broadway, minden musicalszínész álma bevételét. A Rent bemutatója augusztus elején lesz, Joey már el is kezdte a próbákat.

Fatone már több kisebb filmben is kipróbálhatta színészi képességeit, olyanokban, mint az együttesbeli társa, Lance Bass főszereplésével készült tinirománc, az On the line vagy a romantikus vígjáték My Big Fat Greek Wedding. A most bemutatásra kerülő Tony-díjas musicalben az énekes egy Mark Cohen nevű művészt alakít, a darabot feltehetően ez év végéig tartják majd műsoron.

Kapcsolódó hír, hogy az *NSYNC másik domináns tagja, Lance Bass, aki az év elején kissé elhamarkodottan jelentette be, hogy ő lesz a következő űrturista, kibékült az orosz űrközponttal, amely annak idején a világ tudomására hozta: ők bizony azt sem tudják, ki az a Mr. Bass. A hangos és nyilvánosságot sem kerülő vita lezárását követően most már valóban tárgyalásokat kezdtek egy jövőbeni űrutazásról, amit a tervek szerint egy amerikai tévécsatorna szponzorálna és természetesen közvetítene is.

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
az * NSYNC albumaival !

KAPCSOLÓDÓ CIKK