Sasha és Digweed - a legfelkapottabb DJ-k Kecelen

Az Eastern Exposure Fesztivál minden bizonnyal a nyár egyik legkiemelkedőbb partija lesz, emellett a rendezők állítása szerint Magyarország első csak elektronikus zenére épülő fesztiválja is. Az Eastern Exposure esetében a titulus legfőképpen üres szenzációhajhászásnak tűnik, Sasha, John Digweed, Dave Angel vagy az E-Z Rollers neve ugyanis önmagában is bőven elegendő lenne egy parti eladásához.

Forrás: ORIGO

 

Pillanatkép egy korábbi keceli partiról

A fesztivál 2002. július 19-én Kecelen, a Club Korona területén 14.00 órakor startol, és pontosan 24 órán át tart. Az esemény természetesen nem előzmények nélküli, egy impozáns line-up összeállításához a tetemes mennyiségű pénz mellett kapcsolatokra is szükség van. A szervező BPM 1995 óta, a Club Korona projekt indulásától rendez itt exkluzív elektronikus zenei rendezvényeket.

A több mint 30 fellépő közül a két legnagyobb név feltétlenül a világ talán első két legismertebb, legfelkapottabb és persze legjobban kereső DJ-je, a deep house-t és trance-t játszó Sasha és John Digweed. Ez utóbbi népszerűségére jellemző, hogy a Trendben ő testesítette meg "a" DJ-t, a szakma nagy veteránját, aki elnéző mosollyal követhette az ifjúság próbálkozásait.

A technorajongóknak kedvez Dave Angel és Anthony Pappa fellépése, csemege továbbá az Elvis-remixével mostanában nagy nyilvánosságot kapó, élőben játszó Junkie XL fellépése is. A tavaly egy Tilos-parti keretében már hazánkban járt E-Z Rollers a drum 'n' bass kedvelőinek becsalogatásáért felelős. 24 órás időtartammal a fesztivál egyébként a műfajt kedvelők fáradhatatlanságának kedvez, kettőtől kettőig csak ez a színpad üzemel, a másik három helyszínen este nyolctól reggel nyolcig folynak a programok.

A külföldi sztárok mellett számos magyar DJ - köztük Sterbinszky, Budai, Jutasi és Chriss - és együttesek is hallhatók lesznek. Kiemelendő még a látványért felelős Eötvös cirkusz neve is, bár a partik közönségének talán kissé szokatlan lesz a tömegben sétálgató gólyalábasok seregének látványa.

A Eastern Exposure Fesztivált négy különböző zenei helyszínével egy 2,6 hektár területű parkban rendezik meg. A helyszínen étterem-panzió, két termálvizes és egy olimpiai méretű úszómedence (ez utóbbi az épület tetején „vízparti” rálátással az egész területre) is található, a belépővel a klub nyújtotta összes lehetőség ingyenesen vehető igénybe.

KAPCSOLÓDÓ CIKK