Britney tagadja, hogy összeesett volna a színpadon

Vágólapra másolva!
Több amerikai bulvárlap is címlapon hozta le a hírt: a szigorú diétára fogott Britney Spears annyira legyengült, hogy egy fellépés alkalmával összeesett a színpadon. Az énekesnő szóvivője tagadja a hírt.  
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI A lapok nem sokkal Justin Timberlake-kel történt szakítása után kezdtek Britney egyre feltűnőbb súlygyarapodásáról cikkezni. A húszéves popsztár egy vancouveri koncertjéről készült képek, melyeken az énekesnő hasa meglehetősen nagynak tűnik, szintén jó pár újságban megjelentek, s a plusz jó pár kiló rajongóknak is szemet szúrt. Az emlegetett koncert egyik nézője így nyilatkozott a Daily Enquirernek: "Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire elhízott - mintha legalább hét kilót szedett volna magára. Amikor hátat fordított a közönségnek, a feneke óriási volt. Még én is kínosan éreztem magam."

A National Enquirer információi szerint Britneyt a menedzsment fogta szigorú diétára; karrierje megmentése érdekében csak vizet ihat és nyers zöldséget ehet. A kimerítő koplalást túlságosan is keményre szabó segítők most foghatják a fejüket: Britney összeesett a színpadon. Az utóbbi időben amúgy is kizárólag kellemetlen hírekben megjelenő sztár hanyatlását sejtető híranyag így újabb cikksorozattal gazdagodott.