Britney Spears mindent megtesz, hogy lerombolja a róla korábban kialakított szűzi képet. Az énekesnő a közelmúltban részt vett a Vivid Video nevű pornófilmes cég floridai buliján.

A brit Sunday Sport bulvárlap jelentése szerint a magát még mindig szűznek valló Britney a társaság két üdvöskéjével, Cheyenne Silver és Heather Hunter pornószínésznőkkel táncolt és beszélgetett. "Nem tudom, Britneynek eszébe jutott-e, hogy akik kialakították róla a jókislány-képet, mennyire lesznek idegesek, de az biztos, hogy nem akarják, hogy ilyen emberek társaságában lássák őt. Britney az egész éjszakát Heather és Cheyenne társaságában töltötte, még táncoltak is. Nagyon erotikus volt" - nyilatkozta a parti egyik résztvevője a lapnak.

 

Kapcsolódó hír, hogy a Natural nevű fiúcsapat énekese, Marc Terenzi azt nyilatkozta, hogy Britneyvel jár. A 21 éves énekes az együttes brit promóciós turnéja során tette a következő kijelentést: "Csaknem öt éve ismerjük egymást, de csak az utóbbi két hónapban fordult komolyabbra a dolog. Mindig is nagyon jól éreztem magam a társaságában, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Azelőtt is tudtuk, számíthatunk egymásra, s amikor szakított Justinnal, más megvilágításban is elkezdtünk gondolkodni kapcsolatunkról. Justinnal sok mindenen keresztülment és végül erősebben került ki az egészből. Britney nagyszerű ember, odaadó és gyönyörű" - mondta Marc, aki jelenleg együttesével turnézik, melynek hamarosan megjelenik Put Your Arms Around Me című kislemeze. "Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk, mert a világ két távoli pontján turnézunk, de telefonon és emailen tartjuk a kapcsolatot. Pár hónapig még nem láthatjuk egymást, de aztán mindent megpróbálunk" - tette hozzá az énekes.


Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival !