Britney Spears újabb fiúénekessel jár

Vágólapra másolva!
A 21 éves Marc Terenzi, a Natural együttes tagja azt állítja, hogy randevúzik az énekesnővel.
Vágólapra másolva!

Terenzi együttesének angliai turnéján osztotta meg a sajtóval a hírt, hogy ő Britney Spears új barátja. Már világhírűvé válása előtt, öt évvel ezelőtt összeismer- kedett a sztárral, de sokáig nem találkoztak. Két hónappal ezelőtt futottak ismét össze Britney menedzserének floridai otthonában.

"Régebben barátok voltunk, Britney remek társaság. - mesélte a sajtónak Terenzi - Mióta Justinnal szakított, nagyon közel kerültünk egymáshoz, és elkezdtünk egymásra máshogy nézni. Britney korábban nagyon sokat gondolt Justinra, és most kezd magára találni." A Natural együttes egyébként éppen akkor jelentkezett első albumával a popzenei piacon, mikor Marc váratlanul bevallotta viszonyát a popsztárral, amit Spears eddig nem erősített meg.

Az MTV Britney Spears oldalahttp://www.mtv.com/bands/az/spears_britney/artist.jhtmlBritney és a többiekhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=3366

Eközben Justin Timberlake a legújabb hírek szerint összejött az énekesnő legnagyobb riválisával, Christina Aguilerával. Mindezt Aguilera lemezcégének főnöke állítja.