Britney Spears lesétált a színpadról

Vágólapra másolva!
A népszerű tinisztár a rossz időjárásra hivatkozva 4 dal után elhagyta a színpadot mexikói koncertjén.
Vágólapra másolva!

Kisebb botrányba fulladt Britney Spears világ körüli koncertkörútjának utolsó fellépése Mexico Cityben. A 20 éves popdíva mindössze négy dalt énekelt el elejétől a végéig, majd az ötödik, a "Stronger" c. sláger közepén levonult a színpadról. Az énekesnő mindössze ennyit mondott közönségének: "Sajnálom, Mexikó. Szeretlek titeket. Viszlát!"

Amikor a stadion elhagyására kérték a rajongókat, a tömeg füttyszóval és bekiabálással válaszolt, valamint Britney Spears-ereklyéket dobált fel a színpadra - tudósít az egyik helyi lap.

A koncertszervező iroda másnap közleményt adott ki, miszerint a rossz időjárás, az erős villámlással párosuló vihar mind az énekesnő, mind a közönség érdekében indokolttá tette a koncert kényszerű befejezését. Britney egyúttal elnézést kért a rajongóktól: "A mexikói rajongók a világ egyik legjobb rajongói, de a lemeztársaságom, a közönség és a produkció színvonalának megtartása érdekében félbe kellett hagynom a show-t." Az iroda bejelentette, hogy a 14 és 190 dollár közötti összegért vásárolt jegyek teljes áron visszaválthatók.

Korábban:
Britney karrierje hanyatlik
Britney bulija pornósztárokkal
Britney tagadja, hogy összeesett volna a színpadon