Musical az egykori Presley házaspárról

Vágólapra másolva!
Zenés darabban dolgozzák fel Elvis Presley és felesége, Priscilla szerelmi történetét. A Broadway-bemutató körülbelül egy év múlva várható.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Immortal Entertainment Group bejelentette, hogy musicalt készít Elvis és Priscilla Presley románcáról.

A társaság élénk, dinamikus darabot szeretne, a 60-as és a 70-es évek népszerű slágereivel. Elképzeléseik szerint az ABBA dalai közül jó néhány elhangzik majd a darabban, az azonban kétséges, hogy Elvis-slágerek szerepelnek-e majd a Broadwayre szánt alkotásban. "Ez a musical az adott korszak zenéjének dicsőítése lesz, talán helyet kap benne néhány dal Elvistől is, talán nem" - nyilatkozta a IEG szóvivője.

A társaság elnöke, David Codikow szerint a darab elkészítése akár 12-14 hónapot is igénybe vehet, a főszereplő párost pedig egy országos tehetségkutató verseny keretében választják majd ki: "Ez Priscilla története lesz. A királyról és a királynőről, a rock and roll születéséről szól."

Priscilla mindössze 14 éves volt, amikor Németországban találkozott az akkor 24 éves Elvisszel, de csak hét évvel később, többéves együttélés után házasodtak össze. Nem sokkal később megszületett egyetlen gyermekük, Lisa Marie Presley. Viharos házasságuk 1973-ban ért véget.

Korábban:
Elvis lett minden idők legnagyobb rockbálványa
Elvis Presley lánya férjhez megy Nicolas Cage-hez
Elvis élt, él és élni fog
Elvis sumér nyelven