A V-Tech énekesét menyasszonyi ruhában üldözi rajongója

Vágólapra másolva!
Glória személyesen is felkereste az énekest. Nem törte le az elutasítás, meggyőződése, hogy eljön az az idő, amikor ő és Kefír egybekelnek. Az énekes barátnője először nem vette komolyan a lányt, de a helyzet kezd egyre kellemetlenebbé válni.
Vágólapra másolva!

A V-Tech együttesből ismert Kefírt lassan több mint két hónapja üldözi egy lelkes rajongója, Glória. Az énekes egy barátjának háza előtt találkozott először a lánnyal, aki menyasszonyi ruhában várt rá. Glória ugyanis épp akkor szökött meg az esküvőjéről, mert azt álmodta, hogy Kecskés Tibor, azaz Kefír elvette feleségül. Az akkor még gyanútlan Kefír nem tudta, mindez milyen következményekkel járhat rá nézve, ezért elbeszélgetett az önjelölt menyasszonnyal, és megpróbálta jobb belátásra bírni.

Glóriát azonban nem sikerült lebeszélnie tervéről. Ahova lehet, követi az imádott férfit, szerelmes leveleket küldözget neki, még a lakcímét is kinyomozta. Ráadásul két héttel ezelőtt valaki betört a lakásba, ahonnan semmit nem vitt el, csak Tibor személyes holmijai közt kutatott. Az énekes feljelentést tett a rendőrségen, és a korábbinál is érzékenyebb riasztóval szereltette fel otthonát. Okkal feltételezi, hogy Glória járt nála.