Popsztárok az űrben és a Broadway-n

Joey Fatone a Broadway-n arat sikereket, Lance Bass pedig reméli, hogy ősszel felszállhat egy Szojuz űrhajóra.

Forrás: Mir-Corp.comAz 'N Sync tagja, Joey Fatone augusztus 5-én lépett először színpadra a Pulitzer-díjas Rent című musicalben. A popénekes az egyik főszerepet kapta. A húszas években játszódó darabban egy filmrendezőt alakít.

Fatone nagyon izgalmasnak találta a színpadi munkát, mint nyilatkozta, a feladat rengeteg munkával és izgalommal járt. A Rent hat hétig megy a Broadway-n, ezalatt a sztárnak hetente nyolcszor kell a színpadra lépnie.

Az első este volt Fatone számára a legfélelmetesebb. Annyira izgult, hogy megkérte szüleit, ne jöjjenek el a premierre, és nagyon megijedt, mikor észrevette, hogy ott vannak. "Fantasztikus érzés a színpadon állni, de a legjobb a végén lejönni." -vallotta be őszintén az 'N Sync tagja.

Fatone egyébként nem vallott kudarcot, a nézők szerint a híres darab bemutatása óta mindössze egy színész alakította nála jobban a filmrendező szerepét. A darab végén óriási tapsot kapott, ő azonban annyira izgult, hogy szinte észre sem vette.

Az együttes másik tagja, Lance Bass eközben megkapta a NASA engedélyét arra, hogy szeptemberben részt vegyen egy kiképzésen. Bass űrturistaként szeretne eljutni a világűrbe, és tárgyalásokat folytat az orosz illetékesekkel. Az utazásnak azonban az a feltétele, hogy a popzenész menedzsere kifizesse az egy hetes út költségeit, 20 millió dollárt.

Ha minden engedélyt megkap, a sztár október 28-án szállhat fel egy Szojuz űrhajóra. Amennyiben álma valóra válik, a huszonhárom éves Bass lesz a legfiatalabb ember, aki valaha a világűrben járt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK