Autóbalesetük után vasárnap lépett először színpadra az Oasis. Noel Gallagher még mindig sértve érzi magát, de már jól van.

Balesetük óta tegnap állhatott először színpadra az Oasis. A három tag közül Noel sérült meg a legsúlyosabban, őt még napokkal a múlt heti ütközés után is kórházban kezelték, ahonnan a sajtón keresztül üzengetett a szerinte érintetteknek, elsősorban testvérének, Liamnek amiatt, hogy mindössze egyetlen lapot kapott: "Ez történik, ha nem adsz ki új albumot. Még egy csokor virágot sem kaptam a kiadómtól."

Liam meglepte őt egy bokrétával a New York-i Roseland Ballroomban tartott fellépésükkor, mire Noel csak annyit mondott a közönség nyilvánossága előtt, hogy valószínűleg testvére a színfalak mögött levizelte azt.

Liam nem utazott abban a taxiban, melyben a zenekar három tagját, Noelt, valamint a gitáros Andy Bellt, és a billentyűs Jay Darlingtont baleset érte. Az eset miatt három koncertet le kellett mondania az együttesnek, amely épp most adta ki legújabb nagylemezét, a Heathen Chemistry-t. A turné eleve késéssel kezdődött: először Noel felejtette otthon az útlevelét, később pedig Liam hangja rendetlenkedett.

Korábban:
Baleset érte az Oasis tagjait
Az Oasis a hadsereggel csatázik
Gallagher és az ő botrányai