Az ifjú rajongó szülei egy internetes árverésen vették meg lányuknak a Ford Mustangot. A Mustang azért becses a rajongók szemében, mert ez az első autó, amit Eminem karrierje indulásakor vett.

Forrás: MTIAz 1999-es Ford Mustang a tizenkét éves Courtney Wittenberns garázsába került, aki bár 2006-ig nem vezetheti kedvence autóját, de így is nagyon boldog. "Csak ülök és zenét hallgatok benne a garázsban, néha pedig lemosom" - nyilatkozta a floridai kislány.

Eminem egy detroiti kereskedőnek adta el júniusban lenyitható tetejű Ford Mustangját, aki úgy döntött, árverésre bocsátja az autót. A rajongók az eBay oldalon keresztül licitálhattak kedvencük kocsijára, mellyel Eminem 17 656 mérföldet tett meg. Az autókereskedő, Keith Batko egyébként a sztártól átvett autóból kiszerelte a hétezer dolláros sztereorendszert, és normál autógumikra cserélte le az eredeti Mustang Cobra gumikat. Az árverés bevételének egy részét Batko jótékony célokra fogja fordítani.

Courtney Wittenberns egy miami rádiót hallgatva értesült az árverésről, és rávette szüleit, hogy nevezzenek be rá. A szülők 27 000 dollárról indítottak, és végül  27 900 dollárért lett az övék az autó. Az apa, Roger Wittenberns lányához hasonlóan nagyra tartja Eminemet, kedvenc száma a "Without me". A vásárlás legfőbb okaként azt említette, hogy a Mustang révén a lánya tulajdonába került a zenetörténelem egy darabja.