Őszre várható Shania Twain új nagylemeze

Vágólapra másolva!
Idén ősszel piacra kerül Shania Twain új albuma. Az Up öt évvel a Come On Over című többszörös platinalemez kiadása után, november 12-én jelenik meg.
Vágólapra másolva!

A kanadai születésű énekesnő 1999-ben Svájcba költözött producer férjével, John Lange-dzsel, hogy távol maradjanak a Come On Over című album megjelenése óta a countryénekesnőt kísérő rivaldafénytől. A most megjelenő nagylemez producere és az azon található tizenkilenc dal társ-szövegírója Shania férje volt. A házaspárnak tavaly született meg első gyermeke, Eja.

Még a Come On Overt is megveheted!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/30331.1.693853297378459533Countryzenehttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29503

Shaniát pályája elején sok kritika érte rokonai részéről: azzal vádolták, hogy karrierje érdekében háttérbe szorítja vér szerinti szüleit. Az énekesnő kétéves volt, amikor szülei elváltak, és édesanyja összeköltözött jelenlegi férjével, az indián származású Jerry Twainnel. A kislányt, aki énekesnőként gyakran lépett fel az indián kultúrára jellemző ruhákban és ékszerekben, nevelőapja származása alapján hivatalos dokumentumok tanúsága szerint - meglepő módon - valóban félvérként tartották számon.

Szülővárosa most az énekesnő után Shania Twain Centernek elnevezett múzeumban nyíló kiállítással igyekszik felhívni magára a figyelmet, melyben főként a sztár fellépőruháit állítják majd ki, de reményeik szerint Shania kölcsönad majd egyet a számos zenei díjátadás során begyűjtött serlegei közül is.