A hirtelen haragú gitárosnál egy interjú csapta ki a biztosítékot. Noel a jelek szerint nem képes megbocsátani egy olyan nőnek, aki a nyilvánosság előtt beszél magánéletérl.

Az Oasis együttes gitárosa, Noel Gallagher kirúgta barátnőjét, Sara MacDonaldot, mert az éppen úgy viselkedett mint egykori felesége, Meg Mathews. A 35 éves rocker magán kívül volt, amikor megtudta, hogy Sara exkluzív interjút adott az egyik brit magazinnak, amelyben beszélt a magánéletükről is. Néhány éve egy, a Hello! Magazinnak adott interjú nyomán vált el Megtől is.

"Amikor Noel elolvasta a cikket, rögtön a plafonon volt. Szerinte Sara-nak nem lett volna szabad ilyen magánjellegű dolgokról beszélnie, és eszébe jutott az eset Meggel. Nyilván a régi emlékekre gondolt, és úgy döntött, legjobb, ha abbahagyják, mielőtt még komolyabbra fordulna a kapcsolatuk. Egyszerűen csak felhívta Amerikából és közölte, hogy vége mindennek. Noel eléggé magának való, és számára mindez olyan volt, amikor a történelem megismétli önmagát, és ehhez egyáltalán semmi kedve" mondta a zenész egyik barátja.

Az idősebbik Gallagher testvérnek nincs szerencséje az utóbbi időben. Néhány hete, az Oasis amerikai turnéjának egyik állomásán egy peches taxi-balesetbe keveredett, amelynek során az arca meg is sérült.

Korábban:
Közúti balesetet szenvedtek az Oasis tagjai
Frizbikkel hergelték Mallorcán az Oasist