A Chemical Brothers a Blurrel dolgozik

Vágólapra másolva!
A neves szerzőpáros azt tervezi, hogy közreműködik a Blur új albumának munkálataiban.
Vágólapra másolva!

Ed Simons, a Chemical Brothers tagja a Rolling Stone magazinnak elmondta, a tervek szerint az album több számán is együtt dolgoznak majd. A Blur szeretné, ha a Chemical Brothers meghallgatná eddig elkészült felvételeiket, és elkészítenék azok új verzióit.

A Chemical Brothers ismeretlen énekeseket szeretne felkérni a felvételekhez, bár eddig általában híres vokalistákkal dolgozott együtt. "Szerettünk együtt dolgozni Richard Ashcrofttal, Noel Gallagherrel és Bernard Summerrel, de most olyan embereket keresünk, akikről még senki sem hallott" - nyilatkozta Simons.

A Gorillaz oldalahttp://www.gorillaz.com/index_N_mie45.htmlA Chemical Brothers oldalahttp://www.thechemicalbrothers.com/

A Blur-ről keveset hallani azóta, hogy az együttes énekese, Damon Albarn a Tank Girl képregény alkotójával, Jamie Hewlettel és másokkal közreműködve megalapította a Gorillaz pszeudo-együttest. A Gorillaz 2001-es feltűnése óta óriási sikert aratott és számos zenei díjat megnyert, elvonva ezzel Albarnt a Blurrel való munkától.