Jennifer Lopez sikere taszítja a férfiakat

Jennifer Lopeznek egy olyan férfire lenne szüksége, aki képes elviselni a sztár hihetetlen sikerét. A férfiak ugyanis hosszútávon nehezen törődnek bele, hogy nejük sokkal elismertebb náluk. 

fotó: HölgyórumAz énekes-színésznő, divattervező, étterem- és parfümmárka-tulajdonos úgy tűnik Ben Affleck személyében megtalálta az igazit. J.Lo a közelmúltban adta be a válókeresetet -állítólag azért, mert volt férje, a táncos Cris Judd képtelen volt elviselni, hogy felesége sokkal többet keres nála.

"A mai nők minden korábbinál függetlenebbek, és mivel a társadalmi értékek is megváltoztak, a férfiak ezt ijesztőnek találják. Régebben a férfiak tartották el a családot és ők voltak otthon is az urak. Egyrészről én is a hagyományos értékek tisztelője vagyok, ugyanakkor a bennem élő modern no függetlenségért kiált. A férfiak gyakran felteszik maguknak a kérdést: 'Istenem, hogy birkózom meg ezzel a helyzettel?' Biztos vagyok azonban abban, hogy vannak olyan magabiztos férfiak, akik képesek ezzel együtt élni" - véli az énekesnő a Vanity Fair-nek adott interjújában.

KAPCSOLÓDÓ CIKK