McCartney nem akart házassági szerződést

Az egykori beatle, a terjedő pletykák ellenére, biztos volt Heather Mills szerelmében és házasságkötésük előtt nem biztosította be vagyonát.

Paul McCartney állítólag nem élt azzal a lehetőséggel, hogy házassági szerződést kössön hatalmas vagyonának megóvására, annak ellenére, hogy felesége ezt felajánlotta. Heather Mills a házassági szerződés javasolásával is azt akarta bizonyítani, hogy o a zenészt szereti, nem pedig a pénzét. A pletykák szerint ugyanis a feleség érdeklődése sokkal inkább anyagi, mint érzelmi alapokon nyugszik. Paul McCartney azonban biztos volt Heather Mills szerelmében és négy évvel felesége, Linda halála után idén júniusban nőül vette.

A férj hatalmas vagyona ellenére az egykori modell eltökélt szándéka, hogy anyagilag megőrzi a függetlenségét. "Hiszem, hogy minden nőnek anyagilag függetlennek kell maradni. Kell, hogy legyen tartaléka, mert soha nem tudni, mit hoz a jövő. A férfiak időnként ráunnak a feleségre, különösen, ha biztonságban érzik magukat" - véli az egykori modell.

Korábban:
Heather Mills állítja: jóban van Paul lányaival