Gallagher szűkmarkú

Vágólapra másolva!
Az Oasis együttes gitárosa, Noel Gallagher nem volt hajlandó ingyen jegyeket adni kedvenc focicsapatának - annak ellenére, hogy o maga soha nem fizet, ha meccsre megy.
Vágólapra másolva!

A multimilliomos sztár királyi helyet kapott a Manchaster City lelátóján, a VIP szobából szurkolt kedvenceinek, sőt korlátlan mennyiségben fogyaszthatott ott ételt és italokat is. Ennek ellenére a csapat tagjai kénytelenek voltak összesen háromezer fontot, azaz több mint egymillió forintot fizetni, csakhogy még aznap este ok ülhessenek a szuper helyen, az Oasis koncerten.

"Kicsit cikis, hogy Noel és haverjai fizetés nélkül szórakozhatták végig az egész délutánt, de amikor az o koncertjéről van szó, akkor a klub kénytelen volt fizetni, hogy a játékosok élvezhessék a zenét. Eléggé fukar magatartásra vall. Biztos a menedzsment dolga ez, de hát az ember azt várná, hogy Noel közbelép és elintézi az esetet. Noel nagy rajongója a City-nek, és az idén ott volt mindkét hazai meccsükön. Egyszer sem fizetett, mégis VIP bánásmódban részesült, mert a klub szerint ez jár neki" - mondta egy bennfentes.