Vágólapra másolva!
Az immár szárazra költözött s a rezidenciáját a Rudas fürdőből hivatalosan is a MÁV Vasúttörténeti Parkba áthelyező Cinetrip vendége szeptember 28-án az angol breakbeat-nagyság Dave Tipper lesz. Neki és a közönségnek a szervezőbrigád speciális, kvadrofon hangzással kedveskedik, ami ugyancsak szokatlan a hazai partiéletben.
Vágólapra másolva!

A hagyományosan magas színvonalon megrendezett Cinetrip-partik legújabb darabja is jócskán tartogat zenei és hangzásbeli csemegéket a szombat este a Magyar Államvasutak angyalföldi nosztalgiamúzeumába ellátogatók számára. Az események egyszerre négy színpadon zajlanak, ezek mindegyikén kvadrofon hangtechnikával hallgathatjuk a műsort. Mindez egyetlen hatalmas teremben, mindösszesen 40 ezer wattal szól majd, anélkül természetesen, hogy a fellépők egymást zavarnák.

Forrás: ORIGOAz est fővendége az angol breakbeat-guru Dave Tripper, aki először jár Magyarországon. A Richard Warrennel közösen a több mint legendává vált Fuel kiadót - Ils, Adam Freeland stb. - megalapító művész már legelső lemezével a breakbeat, az elektronikus pop és a kísérleti elektronika legjavához adott hozzá, s jó szokását azóta sem felejtette el. Sajnos a Fuel két legendás hangágyúvá tuningolt 1970-es Dodge Challengerjét nem hozza magával, hozza viszont a műfaj kurrens anyagait tartalmazó lemeztáskáját, no meg saját zsenialitását.

Az est megemlítendő eseménye a jelenleg második albumát készítő NEO fellépése is. A duó nagylemeze a tervek szerint még az ősszel megjelenik, s nem csak Magyarországon, hanem külföldön is. Június óta egyébként már a boltokban van a NEO új kislemeze, a Diskhead, a dalhoz forgatott videoklipet az MTV is bemutatta. A koncertet kísérő digitális vizuális show-t direkt a zenekar számára készítették. A nagy fellépők utáni lendületből továbbmozgásról a jól bevált hazai, de szintén mindig nemzetközi színvonalt hozó DJ-sereg gondoskodik, így meghallgathatjuk Palotai, Naga és Kevin, valamint Mango szettjét is.

A szintén elhanyagolhatatlan vizuális élményről a Cinetrip VJ Brigád gondoskodik egy 5 projektoros szettel; művészi elképzeléseiket egy panorámavetítés keretében valósítják meg. Nem maradnak el természetesen a névadó filmkülönlegességek a némafilmek hőskorából. Emellett a rendezők ígéreteinek megfelelően fáradt szemeinkkel belepillanthatunk a legszebb navigációs és antigravitációs kortárs és kísérleti filmekbe. A partira ingyenes különvonatok indulnak 21.30 és 24.00 óra között félóránként a Nyugati pályaudvarról, visszafelé pedig hajnali négy órától.