Pink szerelmes, de egyedül él

Vágólapra másolva!
Pink halálosan szerelmes, de eddigi rossz tapasztalatai miatt mégsem költözik össze kedvesével. Mint mondja, nála az ilyesminek mindig szakítás lett a vége.
Vágólapra másolva!

Forrás: HavariaPressPedig barátja, a motorversenyző Carey Grant egyre türelmetlenebb, és sürgeti a költözést. Hiába érvel azonban mindenfélével, például azzal, hogy mennyit megspórolhatnának, ha nem kéne egyfolytában randevúra utazgatniuk, az énekesnő egyelőre hajthatatlan. "Nagyon szeretem Careyt, annyira, hogy nem merek vele összeköltözni. Eddig mindig nagyon gyorsan rászántuk magunkat a lépésre a partnereimmel, de ezeknek a kapcsolatoknak egytől egyig rossz végük lett. Cart nem akarom elveszíteni" - magyarázta meg döntését Pink egy magánéletéről faggatódzó újságírónak.

Carey Grant ezzel éppen ellentétesen gondolkodik. Szerinte egy kapcsolat akkor igazi, ha a szerelmesek minden időt egymással akarnak tölteni, és nem korábbi kapcsolataikon rágódnak. Barátai szerint a motoros annyira rosszul viseli Pink húzódozását, hogy ez már a kapcsolatot is veszélyezteti. Ha az énekesnő továbbra is beéri a hétvégi együttlétekkel és az esti randevúkkal, Carey szakítani fog vele.