Alicia Keys lázad a szexi imázs ellen

Vágólapra másolva!
Alicia Keys, a latin pop nemrégiben befutott híressége egyre gyakrabban veszekszik divattanácsadójával, aki mindig a legkihívóbb ruhadarabokat próbálja ráaggatni. Szerinte ráadásul nem is feltétlenül a legtöbbet megmutató ruha a legvonzóbb.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIA Grammy-díjas Alicia szerint egyáltalán nem korrekt dolog, hogy az embereket jobban foglalkoztatja a sztárok megjelenése, mint hangjuk vagy tehetségük. "Már szinte betegesnek tartom azt, hogy állandóan kívánatossá kell varázsolnom magamat" - nyilatkozta Alicia a Kurier című ausztrál újságnak. Az énekesnő ugyanakkor elismeri, hogy ha nem a megfelelő megjelenéssel adná elő a dalait, bizonyára sokkal kevesebben figyelnének oda a mondanivalójára.

"Kétségtelen, ha több mázsát nyomnék, és csak a fejem jobb oldalán lenne néhány foltnyi haj, az emberek nem lennének hajlandóak hallgatni a zenémet, és ezt el is tudom fogadni. Ugyanakkor szégyenletesnek találom, hogy a kiadók is előbb nézik meg egy zenész arcát és alakját, mint meghallgatnák a hangját."