Közös fellépést tervez a Beatles két egykori tagja, Paul McCartney és Ringo Starr. Az emlékműsort zenésztársuk, George Harrison halálának évfordulóján tartanák, többiek közt Ravi Shankarral, Eric Claptonnal, Bob Dylannel és a Monty Python szereplőivel.

A tavaly elhunyt George Harrison saját számaiból és kedvenc dalaiból álló koncertet tervez Paul McCartney és Ringo Starr a londoni Albert Hallba. A Beatles egykori gitárosának emlékére tervezett előadáson George Harrison több más barátja is fellép, köztük Eric Clapton, Ravi Shankar, Tom Petty és várhatóan Bob Dylan, akinek a fellépését a szervezők "lehetségesnek" nevezték.

Harrison a nyolcvanas években alakult Travelling Wilburys nevű együttesben zenélt együtt Dylannal és Pettyvel, negyedik társuk, Roy Orbison volt, aki már szintén nem él. A zenészek mellett a Monty Python sorozat szereplői is részt vesznek a Harrison-emlékműsorban, amelynek bevételét a beatle által alapított, a nélkülöző gyerekek és a világ szegényeink segítését célul tűző jótékonysági szervezet számlájára utalják.

Harrison tavaly november 29-én halt meg rákban, 21 évvel azután, hogy a Beatles másik tagja, John Lennon életét vesztette egy merényletben.