Cenzúrázták McCartney koncertfelvételét

Túl kihívóan viselkedtek Paul McCartney sacramentói koncertjén az énekes rajongói, ezért megvágták az egykori beatle amerikai turnéját megörökítő filmet.

A Paul Mccartney amerikai koncertkörútját bemutató film csak jelentős csonkítás után kerülhetett DVD-re, mert az összeállítás készítői szerint több női rajongó viselkedése sérthetné egyes nézők érzéseit. A szerkesztők elhagyták azokat a képeket, amelyeken a női rajongók saját testüket simogatják, és azt sem tartották bemutathatónak, hogy az egyik hölgy felemelte a pólóját, így láthatóvá vált a melle.

A koncertfelvételek sorsa mellett a brit zenész másik aktuális gondja új otthonának kiválasztása volt. Paul McCartney és felesége, Heather Mills végül úgy döntöttek az angol tengerparton veszik meg első közös házukat. A Brightonban lévő épületet a házaspár Derek Jameson újságírótól vásárolta, aki elmondta, az egykori modell, Mills ötlete volt az üzlet. "Heather akart ezen a részen akart letelepedni, mert már élt a környéken. Paul csak zsebre tett kézzel, csendesen nézelődve követett minket, ahogyan körbe jártuk a házat" - mesélte a volt tulajdonos. Paul McCartney szóvivője megerősítette, hogy a pár karácsonyra fog beköltözni az új otthonba.

KAPCSOLÓDÓ CIKK