A Destiny's Child névre keresztelt amerikai lánycsapatból megismert Beyoncé Knowles több millió rajongójának szívét törte össze, amikor bejelentette, feleségül megy rapper barátjához, Jay-Z-hez.

A Destiny's Child, balról az első Beyoncé
A Destiny's Child 20 millió eladott nagy- és 14 millió kislemezével hivatalosan is a világ legsikeresebb lánycsapata. Ezen legsikeresebb csapat vezető alakja Beyoncé Knowles, a modellből énekesnővé lett sztár, aki Az Aranyszerszám című Austin Powers-moziban nemcsak énekel, de Foxxy Cleopatraként, vagyis az egyik főszerepben is láthatjuk.

A Shawn Carter néven született Jay-Z, a Def Jam egyik üdvöskéje a maga nemében szintén nagyágyú. A 32 éves rapper szintén nemcsak előadóként és botrányhősként sikeres, de moziszínészként is kipróbálta magát, valamint saját stílusát népszerűsítő divatcége is virágzik.

A pár annak ellenére, hogy még csak két hónapja van együtt - egy közös szám felvételén találkoztak -, máris érettnek tartja a kapcsolatot a házasságra. "Jay-Z nem olyan, mint a többi rosszfiú rapper. Nagyon kedves fickó, aki mindent megtesz Beyoncéért. Boldogok együtt, és ezt meg is akarják mutatni a világnak" - nyilatkozta közös barátjuk egy angol pletykalapnak.