Feloszlik a Run DMC

Vágólapra másolva!
A Run DMC két tagja az MTV-nek nyilatkozva kijelentette: nem mennek bele abba, hogy bárki is új tagot próbáljon rájuk kényszeríteni a nemrégiben egy lövöldözésben meggyilkolt Jam Master Jay helyére. A csapat így hivatalosan is feloszlik.
Vágólapra másolva!

Forrás: EPA"Rá kellett jönnöm, hogy éppen turnén voltunk Kid Rockkal és az Aerosmithszel, és hogy többé nem tudunk fellépni" - mondta Reverend Run az MTV-nek. "Senki sem kíváncsi Runra és DMC-re Jay nélkül. Jay pontosan egyharmada volt a csapatnak. Lehet, hogy amikor minket néztek a tévében, az emberek azon gondolkodtak, vajon Jay fontos eleme-e az együttesnek. Nos, igen, az volt."

"Képtelenek vagyunk decemberben tovább koncertezni Kid Rockkal és az Aerosmithszel, és ez nagy törés nekünk is. Volt egy szerződésünk a Dr. Pepperrel - nem tudjuk megcsinálni a reklámjukat. Nem mehetünk fel a színpadra egy másik DJ-vel, legyen az akárki is. A Run DMC hivatalosan is feloszlott" - jelentette ki a rapper az együttes jövőjéről.

Jam Master Jayt, született Jason Mizellt november ötödikén temették el. 37 évet élt. Másnap eltemették a Run DMC-t is. Élt: 19 évet.