Sokkolóak Sophie Ellis-Bextor plakátjai

Sokkoló felvételekhez állt modellt Sophie Ellis-Bextor énekesnő, hogy egy állati prémek viselését ellenző kampányt támogasson. A képeket Mary McCartney, Sir Paul legidősebb leánya készítette.

Forrás: EPAA Peta (People for the Ethical Treatment of Animals, Etikus bánásmódot az állatoknak) kampányát támogatandó meglehetősen provokatív és sokkoló felvételekhez állt modellt a brit énekesnő, Sophie Ellis-Bextor. Sophie a hirdetésben fekete estélyi ruhában látható, amint egy megnyúzott róka tetemét tartja. A plakát felirata: Here's the rest of your fur coat (Itt a bundád maradéka). A képet Mary McCartney, az elismert reklámfotós, Sir Paul legidősebb leánya készítette. Mindketten ingyen dolgoztak a Peta kampányában.

A szőrmeellenes kampány képei világszerte ma jelentek meg a magazinokban és hirdetőtáblákon. Ellis-Bextor, aki olyan slágerekkel futott be, mint a Murder On The Dancefloor és a Take Me Home, így nyilatkozott: "Az én generációm az 'Inkább járok meztelen, mint bundában' szlogen hatása alatt nőtt fel. Természetesnek tűnt számomra, hogy amikor a szőrméjükről van szó, én az állatok oldalán álljak."